Added was a passive solar master bedroom suite and exterior courtyards that
developed the entire lot of this compact urban location.  Prior parking lot was
recaptured to create outside rooms with new stone and pea gravel paving and walled
courtyards that combined materials of wood, translucent panels and concrete.
Mountain Street Addition

A passive solar bedroom addition with richly detailed bath anchors this
renovation.  The project incorporated new carport, canopies, workshop and walled
courtyards, as well as the addition of a four panel sliding door to enhance flow to
new exterior patio from the existing home.  The interior design utilized riff cut white
oak cabinets, zero threshold shower with linear drain, soapstone formed trough
sink and lots of natural light to create a warm, sophisticated and inviting space.  
This urban site was transformed into a welcoming city abode.