Golden Oaks Renovation

This whole house renovation updated the look of every
room and removed walls surrounding a small kitchen to
open it to the living and dining areas, creating a
dramatic and crowd friendly home for both adult dinner
parties and kid friendly activities.  A home office
addition, enlarged utility, reconfigured and restyled
baths and new landscaping rounded out the project.

The image at left is of a custom room divider in the kids'
room used to convert one big room into two zones.
Materials were used to evoke
classic contemporary.  The
fireplace was re-clad in cut
Arkansas limestone, a material
that was repeated in a honed
stone back splash in the
kitchen.  A skylight is diffused
with an art glass lens and an
expanded utility can be hidden
from view by siding the new
'barn door'.  Warm walnut
accents occur in the mantle
and raised eating bar